Airco Check

Airco Controle

banner aircocheckSteeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel, in de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen.

Een airconditioning kan in alle jaargetijden gebruikt worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar vooral bedoeld om de lucht de conditioneren. Hieronder wordt, naast de temperatuurregeling, ook het regelen van de luchtvochtigheid verstaan.

Onderhoud van wezenlijk belang

Airco service of onderhoud is erg belangrijk. Het adequaat functioneren en ook het voorkomen van dure reparaties wordt door een goed service gewaarborgd. Deze service dient door speciaal opgeleide monteurs professioneel te worden uitgevoerd met moderne apparatuur. De handelingen moeten hierbij volgens STEK (Stichting Erkenningsregeling voor de uitoefening van het Koeltechnisch bedrijf) spelregels uitgevoerd worden. Hierbij tellen natuurlijk de strengste milieu - eisen.

 

 

Autoservice hoorn biedt haar klanten het airco service plan:

Controle beurten Geadviseerd wordt minimaal éénmaal per jaar
een airco controlebeurt te laten uitvoeren. U voorkomt hiermee onnodige hoge kosten. Tijdens de airco controlebeurt wordt het aircosysteem van uw auto visueel gecontroleerd op:
- Functioneren aircosysteem
- Lucht uitstroomtemperatuur
- Lekdichtheid en conditie flexibele leidingen
- Elektrische aansluitingen motorcompartiment
- Systeembeveiligingen, luchtinlaat en condenswaterafvoer
- Interieurfilter.
Onderhoudsbeurten Wanneer uw aircosysteem onvoldoende functioneert , zal in eerste
instantie het aircosysteem moeten worden gevacumeerd (leeghalen) en afgeperst met stikstof. Hiermee wordt gecontroleerd of er zich lekkages in het aircosysteem bevinden. Als dit in orde blijkt te zijn, wordt het aircosysteem opnieuw afgevuld en wordt er een detectievloeistof toegevoegd. Hiermee kunnen eventuele lekkages in de toekomst snel worden getraceerd.

Als het aircosysteem zijn druk niet behoud bij het afpersen, zal er in overleg met u en de gecertificeerde aircospecialist worden besproken welke vervolgstappen er moeten worden toegepast op uw aircosysteem.
Reparaties Indien noodzakelijk, kunnen wij elke gewenste reparatie uitvoeren
aan het aircosysteem van uw auto. Door uitgebreide technische trainingen en een dagelijkse levering van airco-onderdelen, worden wij in staat gesteld om op korte termijn uw airco te repareren.
 Wist u dat Auto Tensen al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in onderhoud & reparaties voor Peugeot & Citroën? Heeft u een Peugeot of Citroën? Ga dan naar autotensen.nl/airco-onderhoud/peugeot-citroën 
 

Openingstijden Hoorn - Enkhuizen

 
  Hoorn   Enkhuizen
Maandag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Dinsdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Woensdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Donderdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Vrijdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Zaterdag:
  Gesloten    09:00 - 13:00
 
Zondag:
Gesloten  Gesloten

 

autoservice tensen garage enkhuizen  Autoservice Tensen 24 uurs service:

In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas* altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa.
* vraag naar de voorwaarden

onderdelen banner

Snel Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel wielen heeft een auto