Airco Check

Airco Controle

banner aircocheckSteeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel, in de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen.

Een airconditioning kan in alle jaargetijden gebruikt worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar vooral bedoeld om de lucht de conditioneren. Hieronder wordt, naast de temperatuurregeling, ook het regelen van de luchtvochtigheid verstaan.

Onderhoud van wezenlijk belang

Airco service of onderhoud is erg belangrijk. Het adequaat functioneren en ook het voorkomen van dure reparaties wordt door een goed service gewaarborgd. Deze service dient door speciaal opgeleide monteurs professioneel te worden uitgevoerd met moderne apparatuur. De handelingen moeten hierbij volgens STEK (Stichting Erkenningsregeling voor de uitoefening van het Koeltechnisch bedrijf) spelregels uitgevoerd worden. Hierbij tellen natuurlijk de strengste milieu - eisen.

 

Airco Service Hoorn Airco Check

Apk

Apk Keuring Hoorn

APK Keuring

Peugeot of Citroën Aanbieding nu  € 17,50*

* incl. viergasmeting/roetmeting en afmeldkosten voor zowel bezine als diesel.

U kunt bij ons direct terecht voor een afspraak voor een merkonafhankelijke APK keuring. Indien u bij Autoservice hoorn een grote beurt laat uitvoeren dan doen wij uw APK keuring gratis.

De Algemene Periodieke Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Als uw personenauto of bedrijfsauto ouder is dan drie jaar en niet zwaarder is dan 3.500 kg, dan dient uw voertuig jaarlijks te worden gekeurd. Een noodzakelijk kwaad denkt u misschien. Toch is het belangrijk om te weten dat de APK er voor uw veiligheid en ons milieu is. Als uw voertuig of het voertuig van een andere weggebruiker technische tekortkomingen heeft, is de kans op een ongeluk immers een stuk groter.

Let wel: de APK is een momentopname en gericht op de verkeers­veiligheid. Als uw voertuig APK is goedgekeurd, betekent dat dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Een regelmatige controle van uw auto is dus belangrijk.

Read more: Apk

Page 1 of 3

 

Openingstijden Hoorn - Enkhuizen

 
  Hoorn   Enkhuizen
Maandag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Dinsdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Woensdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Donderdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Vrijdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Zaterdag:
  Gesloten    09:00 - 13:00
 
Zondag:
Gesloten  Gesloten

 

autoservice tensen garage enkhuizen  Autoservice Tensen 24 uurs service:

In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas* altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa.
* vraag naar de voorwaarden

onderdelen banner

Snel Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel wielen heeft een auto