Tensen Occasion-Plein

nieuwtensenoccasionpleiningebruikgenomenhoornHOORN - De recente ontwikkelingen binnen de autobranche hebben er toe geleid dat het aantal verkochte auto’s en werkafspraken bij PCA-dealer Tensen aan de Dampten in Hoorn de laatste tijd sterk zijn gestegen. Geen wonder, want naast een zeer concurrerend prijsniveau biedt dit autobedrijf, als merk specialist van Peugeot en Citroen, dezelfde hoge kwaliteit en after-sales als de officiële dealerbedrijven. Om de logistiek rondom het bedrijfspand verder te optimaliseren werd direct naast het autobedrijf een nieuw occasionplein aangelegd, waardoor het parkeerprobleem voor de klanten kon worden opgelost.

PCA-dealer Tensen in Hoorn weet precies wat het wil. Eigenaar Jan Reus sloot zich vijf jaar geleden bij de PCA-organisatie aan met als voornaamste doel een zelfstandig autobedrijf te kunnen runnen. ‘We hebben de tijd mee’, vertelt Jan Reus. ‘Over de gehele linie wordt autorijden steeds duurder, dus gaat men op zoek naar een goed alternatief. Omdat wij al in een vroeg stadium, met het PCA dealerschap, de bakens hebben verzet, profiteren onze klanten nu volop van ons uitgebreide dienstenpakket’.

‘De werkplaats is bij ons de spil van het bedrijf’, vervolgt Jan Reus. ‘Als merkspecialist van Peugeot en Citroen bieden wij vaak een voordeliger alternatief aan. Met dezelfde kennis, materialen, garantievoorwaarden en vakmanschap houden wij onze klanten mobiel. Daarnaast hebben wij als stadsgarage de klant nog meer te bieden. Zo bevindt ons bedrijf zich op loopafstand van het centrum van Hoorn, het station en het ziekenhuis en kunnen afspraken in de werkplaats op deze manier makkelijk gecombineerd worden. Bovendien hebben wij een nagenoeg directe verbinding met de A7 zonder stoplichten’.

Door de toenemende drukte werd het noodzakelijk de logistieke kant van de zaak onder de loep te nemen. Met name voor het parkeerprobleem rondom het autobedrijf moest een oplossing worden gezocht. Zo werd een stuk grasveld direct naast het bedrijf geschikt gemaakt als occasionplein, waardoor er aan de voorkant nu meer ruimte voor de klanten vrij gekomen is. Een ander voordeel is dat de occasions nu op een meer overzichtelijke manier gepresenteerd kunnen worden. Op het Tensen Occasion-Plein staat een grote variatie aan automodellen. Van boodschappen- of familie auto tot een betrouwbare vakantieauto of ruimtewinnaar.

‘Met name de verkoop van nieuwe auto’s is de laatste maanden sterk gestegen’, legt Jan Reus uit. ‘Het zijn vooral de compacte automodellen van Peugeot en Citroen die het goed doen. Lekker zuinig en vaak zonder wegenbelasting. Maar ook de jong gebruikte automodellen doen het uitstekend. Deze verkoopstijging zorgt er voor dat er juist nu een ruime keuze is aan occasions in diverse uitvoeringen en prijsklassen’. Op de foto tonen Jan Reus en zijn zoon Arjen de vrijgekomen parkeerplekken voor de klanten bij PCA-dealer Tensen aan de Dampten 6 in Hoorn tel. 0229-235544.

Autobedrijf Tensen
Dampten 6
1624 NR Hoorn
0229-235544
www.autotensen.nl
 

Openingstijden Hoorn - Enkhuizen

 
  Hoorn   Enkhuizen
Maandag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Dinsdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Woensdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Donderdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Vrijdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Zaterdag:
  Gesloten    09:00 - 13:00
 
Zondag:
Gesloten  Gesloten

 

autoservice tensen garage enkhuizen  Autoservice Tensen 24 uurs service:

In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas* altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa.
* vraag naar de voorwaarden

onderdelen banner

Snel Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel wielen heeft een auto