Welkom bij Auto Service Tensen.

autonews

Auto Service Tensen is een Bovag aangesloten onafhankelijk kwaliteitsgarage. Wij hebben vestigingen in Hoorn (dampten) en Enkhuizen (de Dolfijn).

Wij verwelkomen u dan ook graag bij  Auto Service Tensen, u kunt bij ons terecht voor service en reparaties van uw peugeot en citroen en voor nieuwe en jong gebruikte auto's.

Auto Service Tensen

De "Stadsgarage" van Hoorn en Enkhuizen

Wij repareren en onderhouden personenauto's en kleine bedrijfswagens van alle merken. Ruime ervaring in de merken Peugeot en Citroen. Naast reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor de jaarlijkse APK-keuring (benzine en diesel), banden, accu's, motorrevisie, lpg installaties enz.

Door uitgekiende investeringen in onze werkplaats, zijn wij in staat de prijzen van reparaties en onderhoud laag te houden en een goede service te verlenen Prijs/kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit! Ook zullen wij altijd met u overleggen zodat u weet en ziet wat er met uw auto gebeurt en wat er aan gedaan wordt. Kijk voor extra informatie eens rond op deze website en heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons!

gevel autoservice hoorn

Autoservicetensen Werkzaamheden:

en nog veel meer.Wij zien u graag bij De "Stadsgarage" van Hoorn en Enkhuizen Autoservice Tensen.

Autoservice Tensen Nieuws

Winterbanden Service

winterbanden serviceBij temperaturen onder 7 graden Celsius bieden winterbanden beter grip en meer veiligheid. Bij het omwisselen worden uw banden twee maal per jaar gebalanceerd en gecontroleerd op profieldiepte en slijtage. Koopt u winterbanden bij Autoservice Tensen dan slaan wij uw zomerbanden gratis voor u op. Steeds meer automobilisten, waaronder vele zakelijke rijders, hebben reeds de voordelen van winterbanden ontdekt.

Bekijk hier de ANWB Winterbanden test 2013

 

Winterbanden Top 3 | Winterbanden Service

Auto Tensen Enkhuizen

winterbanden serviceENKHUIZEN - Auto Tensen in Hoorn begint binnenkort een vestiging Autoservice Enkhuizen. Het autogaragebedrijf neemt haar intrek in het pand van Jan Bruin op bedrijventerrein Schepenwijk.

Met de komst van Auto Tensen in het pand van Bruin aan de Dolfijn keert Tensen na dik dertig jaar terug in Enkhuizen. Tensen vertrok destijds uit de stad toen Jan Bruin hier begon.

Read more: Auto Tensen Enkhuizen

 

Openingstijden Hoorn - Enkhuizen

 
  Hoorn   Enkhuizen
Maandag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Dinsdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Woensdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Donderdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Vrijdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Zaterdag:
  Gesloten    09:00 - 13:00
 
Zondag:
Gesloten  Gesloten

 

autoservice tensen garage enkhuizen  Autoservice Tensen 24 uurs service:

In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas* altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa.
* vraag naar de voorwaarden

onderdelen banner

Snel Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel wielen heeft een auto