Accu

accu serv ice autoservicehoornNiets is vervelender dan een auto die niet wil starten. Wacht niet tot het te laat is. Zodra u merkt dat uw auto minder goed start kunt u uw accu gratis bij Autoservice hoorn laten testen.

Read more: Accu

Schokbrekers

Doordat schokdempers heel geleidelijk hun werking verliezen, merkt u dit vaak niet direct op. Bij een slechte schokdemper is er minder contact met het wegdek waardoor de remweg en de wegligging slechter worden.
Als de vering van uw auto stug voelt, of juist veel te licht, wordt het tijd om uw schokdempers te laten controleren. Autoservice hoorn inspecteert en test de schokdempers gratis en indien nodig kunnen ze direct vervangen worden. Autoservice hoorn monteert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige MONROE schokdempers met een lange levensduur.

Alle door Autoservice hoorn gemonteerde schokdempers zijn 24 maanden lang gegarandeerd tegen fabrieksfouten, ongeacht het aantal gereden kilometers.

Wist u dat Auto Tensen al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in onderhoud & reparaties voor Peugeot & Citroën? Heeft u een Peugeot of Citroën? Ga dan naar autotensen.nl/schokdempers-vervangen/peugeot-citroën

Uitlaat Service

Uitlaten - vakkundig advies

Als uw uitlaat lekt of niet goed functioneert kunt u dat vaak zelf al horen. Aarzel niet en kom direct naar Autoservice hoorn, zodat wij u vakkundig kunnen adviseren. Als u tijdig komt dan hoeft vaak slechts een gedeelte van de uitlaat vervangen te worden, waardoor u onnodige kosten bespaart. Wij leveren uitsluitend goede uitlaten met een lange levensduur van het merk ROMAX.

Alle door Autoservice hoorn gemonteerde uitlaten zijn 24 maanden lang gegarandeerd tegen fabrieksfouten.

Wist u dat Auto Tensen al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in onderhoud & reparaties voor Peugeot & Citroën? Heeft u een Peugeot of Citroën? Ga dan naar autotensen.nl/uitlaat-service/peugeot-citroën

Balanceren & uitlijnen

Balanceren

Als uw stuur bij een bepaalde snelheid gaat trillen dan moeten waarschijnlijk uw wielen gebalanceerd worden.
Hiervoor heeft Autoservice hoorn de kennis en de meest moderne apparatuur in huis. Bij een goed gebalanceerd wiel is uw wegcontact beter, het bevordert de veiligheid en het rijcomfort van uw auto. Goed gebalanceerd betekent ook een besparing voor uw portemonnee omdat extra slijtage wordt voorkomen.

Uitlijnen

Trekt uw stuur naar links of naar rechts? Slijten uw banden verkeerd af? De kans is groot dat onze ervaren monteurs u het advies geven wordt om uw auto uit te laten lijnen. Uw auto rijdt dan niet alleen een stuk veiliger, u bespaart bovendien brandstof en uw banden gaan langer mee. Een auto die goed uitgelijnd is rijdt een stuk prettiger.

Remmen

Remmen: veilig en op tijd

Als uw remmen piepen of naar uw gevoel niet meer goed functioneren, dan kunnen onze deskundige monteurs uw remsysteem inspecteren en direct het probleem verhelpen. Voor het vervangen van remblokken en schijven werkt Autoservice hoorn uitsluitend met kwaliteitsmerken die geschikt zijn voor uw auto. U bent dan verzekerd van een veilig functionerend remsysteem.

Onze geschoolde medewerkers staan klaar voor eenvoudige onderhoud tot geavanceerde verbeteringen aan remsystemen.

Wist u dat Auto Tensen al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in onderhoud & reparaties voor Peugeot & Citroën? Heeft u een Peugeot of Citroën? Ga dan naar autotensen.nl/remmen-vervangen/peugeot-citroën

More Articles...

  1. Olie verversen
  2. Velgen

Page 1 of 2

 

Openingstijden Hoorn - Enkhuizen

 
  Hoorn   Enkhuizen
Maandag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Dinsdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Woensdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Donderdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Vrijdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Zaterdag:
  Gesloten    09:00 - 13:00
 
Zondag:
Gesloten  Gesloten

 

autoservice tensen garage enkhuizen  Autoservice Tensen 24 uurs service:

In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas* altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa.
* vraag naar de voorwaarden

onderdelen banner

Snel Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel wielen heeft een auto