Services

Autoservice hoorn biedt naast reparaties ook diverse andere services voor uw auto. Zo kunnen wij u diverse inbouw services bieden. Naast onze eigen bekwame monteurs maken wij ook gebruik van gespecialiseerde andere bedrijven voor bijvoorbeeld gasinstallaties of gecompliceerde audio installaties. Wij streven er naar een voor uw zo goed mogelijk product te leveren en vinden dat daarbij altijd de juiste vakmensen horen.

  • Services:
  • Inbouwen audio installaties
  • Inbouwen LPG (G3) gasinstallaties
  • Inbouwen Carkits
  • Monteren trekhaken
  • Monteren banden
  • Monteren Lichtmetalen velgen

Inbouwen Carkits

Inbouw in auto's: een vak apart De inbouw van apparatuur in auto's levert vaak problemen op. Als het gaat om het inbouwen van autotelefooninstallaties en navigatie-systemen komt het aan op de details. Kleine fouten kunnen de efficiency van uw apparatuur ernstig belemmeren. Niets is standaard. Niet alleen voor elk autotype, maar voor elke auto, moet rekening worden gehouden met de wensen van de klant.

Read more: Inbouwen Carkits

Inbouwen Lpg (g3)

Vialle LPi autogassysteem

Een autogassysteem zorgt ervoor dat uw benzine auto op autogas kan rijden. gasFX wordt standaard geleverd met een Vialle LPi autogassysteem, het meest geavanceerde G3-systeem van dit moment. Omdat auto’s met een G3-systeem aanmerkelijk schoner rijden is het wegenbelastingtarief € 317,- per jaar voordeliger dan bij andere autogassystemen.


Vialle LPi: 100% motorvermogen

gasfx autoservicehoorn

Het unieke Vialle LPi autogassysteem werkt op basis van vloeibare brandstofinjectie. Autogas komt in vloeibare vorm en onder hoge druk de gastank van de auto binnen. Bij de meeste autogassystemen wordt het vloeibare autogas verdampt voordat het in de motor wordt ingespoten. Bij Vialle LPi wordt het autogas in vloeibare vorm in de motor gespoten. Door dit unieke systeem blijven de motorprestatie en trekkracht van de auto volledig behouden. Bovendien wordt de motor door de koelende werking van vloeibaar autogas minder zwaar belast.

Read more: Inbouwen Lpg (g3)

Page 1 of 4

 

Openingstijden Hoorn - Enkhuizen

 
  Hoorn   Enkhuizen
Maandag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Dinsdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Woensdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Donderdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Vrijdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Zaterdag:
  Gesloten    09:00 - 13:00
 
Zondag:
Gesloten  Gesloten

 

autoservice tensen garage enkhuizen  Autoservice Tensen 24 uurs service:

In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas* altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa.
* vraag naar de voorwaarden

onderdelen banner

Snel Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel wielen heeft een auto