Autobanden

Wautobanden autoservicehoornanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het directe contact met het wegdek. Een band met de juiste bandenspanning en voldoende profiel is net zo belangrijk als goed werkende remmen.

De band is tegenwoordig een hightech product dat geschikt dient te zijn voor vele weersomstandigheden. Er zijn diverse banden verkrijgbaar. Wij adviseren u graag, afhankelijk van uw wensen en rijgedrag over de juiste banden.

 

 

Banden vanaf  50,-
Autoservicehoorn levert vrijwel alle merken banden met een E-KEURMERK. Er zijn al banden vanaf   50,-. Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto. Als bandenspecialist hebben wij een grote keuze aan diverse types en merken banden direct voorradig, van een voordelige budgetband tot een zeer exclusieve sportband. Door een grootschalige inkoop rechtstreeks bij de fabriek zijn onze banden altijd scherp geprijsd. Houdt ook onze acties in de gaten.

In het belang van uw veiligheid adviseren wij u om iedere maand uw bandenprofiel te meten en ieder half jaar bij Autoservice hoorn  langs te komen voor een gratis inspectie en eventuele bandenspanningcontrole.

Wij leveren o.a. banden voor:
- personenwagens;
- caravans;
- oldtimers;
- aanhangwagens;

 

Nederland, winterbanden-land!

Bij temperaturen onder 7 graden Celsius bieden winterbanden beter grip en meer veiligheid. Bij het omwisselen worden uw banden twee maal per jaar gebalanceerd en gecontroleerd op profieldiepte en slijtage. Koopt u winterbanden dan slaan wij uw zomerbanden gratis voor u op. Steeds meer automobilisten, waaronder vele zakelijke rijders, hebben reeds de voordelen van winterbanden ontdekt.

Sneeuwkettingen
Voor de wintersport zijn wij overigens dé leverancier van sneeuwkettingen. Ook voor wielen in grote maten, waarbij weinig ruimte in de wielkasten van uw auto over blijft, kunnen wij kettingen leveren. In veel landen zijn sneeuwkettingen verplicht en in andere landen zijn ze in enkele gebieden verplicht. In België zijn bijvoorbeeld sneeuwkettingen toegestaan, zolang je geen schade aan de weg toebrengt. Dus als er weinig tot geen sneeuw ligt, zijn ze verboden. In Denemarken zijn sneeuwkettingen toegestaan. Bij de buren in Duitsland zijn sneeuwkettingen zelfs verplicht, wanneer dit wordt aangegeven met verkeersborden.

 

Openingstijden Hoorn - Enkhuizen

 
  Hoorn   Enkhuizen
Maandag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Dinsdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Woensdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Donderdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Vrijdag:
  08:00 - 17:30    08:00 - 17:30
 
Zaterdag:
  Gesloten    09:00 - 13:00
 
Zondag:
Gesloten  Gesloten

 

autoservice tensen garage enkhuizen  Autoservice Tensen 24 uurs service:

In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas* altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa.
* vraag naar de voorwaarden

onderdelen banner

Snel Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Hoeveel wielen heeft een auto